Hej och välkommen!

Unicorn Stories är platsen för alla djurälskare som vill hitta cruelty-free och veganskt smink, smarriga veganska recept och läsa om de senaste nyheterna om djurrättsfrågor. Allt du behöver för din veganska livsstil! Vet du om fler cruelty-free varumärken du gillar, eller har du något tips på ett bra recept – lämna gärna en kommentar!

Cruelty-free

Cruelty-free björn

Under kategorin cruelty-free kommer du hitta allt som är relaterat till cruelty-free, vilka varumärken som testar på djur och vilka som är okej, skillnaden mellan cruelty-free och veganskt osv. Kolla in där om du vill ha tips på nytt smink, hitta en vegansk deodorant eller bara dubbelkolla att märket du ska handla från inte testar på djur.

Recept

I receptkategorin kommer jag att posta mina favoriter när det kommer till veganska recept. Kika in här om du vill ha inspiration till köket, och kommentera gärna med dina favoriter för att tipsa mig och andra läsare. Återkommande i mitt kök är alla typer av pasta, potatis, asiatiska grytor och avokado. Avokado passar till allt. Låter det som något som passar din matstil? Följ min matblogg för inspiration! Nedan ser du de senaste recepten.

Blogg

Nyhetssidan är en blogg där jag kommer lägga upp nyheter inom djurrättigheter, till exempel information om cirkusar som använder djur eller nyheter från olika djurparker. Det är också en plats för mig att skriva av mig om egentligen vad som helst inom djurfrågor och veganism.