NABLA Cosmetics

Ett stort tips när det kommer till veganskt och cruelty-free smink är NABLA Cosmetics. De är helt cruelty-free och så gott som alla produkter är veganska. Det finns några få som innehåller bivax, förutom det är allt veganskt. Alla ingredienser är också tydligt listade på hemsidan så du kan se vilka det är som innehåller bivax. Produkterna håller ett bra pris, det är inte superbilligt men inte jättedyrt heller. Enskilda ögonskuggor kostar kring 50-80 kronor, läppstift 120 kr och contour- och highlightskuggor för runt 100-150 kronor. Inte superbilligt men absolut inte dyrt.

Jag har testat ett gäng av deras ögonskuggar och gillar dem verkligen. Bra pigment, lätta att blanda ut och det finns så många färger att välja mellan. Har också hört mycket gott om contour, hightlight- och blushfärgerna. Du kan köpa både enskilda skuggor i en egen förpackning och även som refills så att du kan fylla på i en egen palett, något jag verkligen gillar! Köper du sex skuggor får du med en tom palett til dessa, och köper du 12 stycken får du en palett för 12. Praktiskt om man inte redan har en tom palett hemma!

Du kan beställa direkt från Nablas hemsida till Sverige, och det är gratis frakt om du handlar för mer än €69, annars tillkommer frakt. Leveransen har alltid funkat superbra när jag beställt, kommer inom några dagar, och är alltid fint packat i rosa silkespapper. Ett fint paket är ju alltid lite extra kul att öppna, även om det är insidan som räknas.

Nabla Cosmetics ögonskuggor

Sex av skuggorna jag har från Nabla. Gillar speciellt den högst upp till höger, “Narciso”, som är en perfekt färg för globlinjen som gör att de andra färgerna blir lättare att blanda.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *